Trädgård

Per Persgården har en underbar trädgårdsmiljö! Här finns rosor och klängväxter av olika slag, en underbar berså med blåblommande clematis och ett stort växthus. I trädgården finns flera separata sittplatser för avkoppling och social samvaro.

Vackra blommor finns det gott om i trädgården.
En av trädgårdens fina gångar med blommor och växtlighet.

Under den tidiga våren är trädgården översållad av blåblommande scilla och krokus. I maj och juni blommar äppelträden, azaleor, tulpaner och perenner. I juli blommar mängder av gammaldags och nyare rosbuskar, pioner, liljor och otaliga perenner. Lite senare kommer clematis, dagliljor och dalior, m.m.

Vackra rosa rosor!

Trädgården har även fina portaler, vackert stensatta gångar, gräsmattor med gamla äppelträd, perenner, buskar och träd med gammal kulturhistoria.

Trädgårdens fina portal.

Även på vinterhalvåret är det fint att utforska området. Vi har haft flera besök under vintern av personer som vill ha närhet till naturen för att studera och fotografera fåglar och andra djur.

På vintern
Trädgården på vintern.

Upplev den fina trädgården på riktigt

Vill du komma och kolla på trädgården, kontakta oss så kan vi boka en tid! Om ni kommer i storgrupp önskas max en buss med personer åt gången.